Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
23 berichten.
Desiree Desiree schreef op 23 februari 2024
Stram en stijf loop ik naar binnen. En helemaal los weer naar buiten. Johan weet precies de probleempunten te vinden. Na de behandeling is het probleem vaak verholpen en /of veel minder geworden. Een mooie mix van het verhelpen van een probleem en een stukje ontspanning. Johan bezoeken is zo goed voor mijn lijf. Ik voel me altijd zoveel beter. Echt een aanrader voor iedereen.
Pieter Pieter schreef op 9 februari 2024
Super massage gehad gister. Pijn in onderrug is geheel weg. Heerlijk pijnvrij. Johan is echt een aanrader. Niet twijfelen, gewoon doen!
Esther Esther schreef op 6 februari 2024
Ben nu een paar keer bij Johan geweest en ben erg tevreden. Naast een goede masseur, heeft hij ook nog een luisterend oor. De laatste maanden heb ik veel mee gemaakt en ik wilde een diepe massage, even alle spanning uit mijn lichaam. Hij wilde deze wel geven, maar gaf aan dat hij vond dat ik al genoeg had geleden en mogelijk een ontspanningsmassage, even lief zijn voor je lichaam, een betere optie zou zijn. Daar had hij gelijk in. 😊
Michel de V Michel de V schreef op 28 oktober 2023
Johan is De man , hij masseert niet alleen hij behandelt je probleemgericht is een fijn persoon en in mijn ogen zeer professioneel! Ik ging met zwaar overbelaste fietsbenen naar hem toe, net aan m’n derde 5 ritten kaart begonnen en zit weer regelmatig bijna pijnvrij op de racefiets! Zeer dankbaar , echt aan te raden Michel
Kristel Kristel schreef op 15 april 2023
Enorm onder de indruk van de kennis en kunde van Johan. Buiten het feit dat hij ontzettend goed masseert weet hij ook goed te vertellen hoe het lichaam in elkaar steekt en wat waarvoor goed is en waarom hij iets doet. Johan weet goed af te stemmen op wat er nodig is en wat een ieder wenst. Soms gericht op een probleemzone, soms ter ontspanning; net wat nodig is en wat men graag wil. Johan neemt de tijd en investeert echt. Ik ben blij met mijn voordeelkaart zodat ik snel weer een behandeling kan inboeken 😉
Talitha Talitha schreef op 15 februari 2023
Fijne ervaring. Johan is erg flexibel bij het maken van afspraken. Ook neemt hij vaak extra de tijd om de massage goed af te ronden.
Charlene Charlene schreef op 5 januari 2023
De massages bij Johan ervaar ik altijd als heel prettig en ontspannend. Hij neemt voor de massage even de tijd om je wensen en/of klachten te bespreken. Ook voor het masseren neemt hij de tijd. Al met al goede ervaringen!
Alice Alice schreef op 29 december 2022
Ik had klachten en Johan heeft een gaatje voor mij vrijgemaakt buiten de te reserveren momenten om. De massage was integer en goed gericht op wat ik nodig had. Bedankt
Daniëlle Loch Daniëlle Loch schreef op 23 december 2022
Na een stressvolle tijd te hebben gehad was ik op zoek naar een masseur. Zelf was ik nog nooit eerder gemasseerd en vond het daarom best spannend! Bij Johan kreeg ik meteen een warm en serieus gevoel omdat hij met respect omgaat met mij als vrouw en voelde mij daarom direct op mijn gemak! Hij heeft gouden handen die ervoor zorgen dat je even volledig kan ontspannen! Als je nog twijfelt? Niet doen! Maak die afspraak! Inmiddels ben ik aan mijn 2e strippenkaart bezig!
Iris Schep Iris Schep schreef op 21 november 2022
Johan is vriendelijk en zorgt dat je je op je gemak voelt. Hij geeft een stevige effectieve massage. Ik was er blij mee en heb gelijk de volgende massage gepland.
J. B. J. B. schreef op 30 oktober 2022
Heel vriendelijk ontvangen en behandeling en wensen besproken. Johan is een gezellige, prettige en bekwame masseur Die niet alleen kijkt naar de klacht, maar ook de oorzaak behandeld. Ik had de massage cadeau gekregen. Ik ga zeker vaker, wat een weldaad
Lotte Lotte schreef op 4 oktober 2022
Hoi Johan, Ik heb gisteren voor het eerst na de door jou behandelde blessure weer hard gelopen ik voel totaal geen spierpijn in mijn kuiten. Bedankt voor de behandelingen met magnesiumgel.
Esther Esther schreef op 11 september 2022
Heerlijke massage, wanneer Johan bezig is weet hij precies bepaalde complexiteiten te vinden en deze aan te pakken
Henk K Henk K schreef op 22 augustus 2022
Erg goede masseur met een passie voor zijn vak. Hij informeert goed naar je klachten en neemt de tijd voor je. Ik kom zeker vaker terug.
Sylvia van S Sylvia van S schreef op 16 augustus 2022
Heel fijne massage, echt een weldaad voor mijn lichaam. Zeer professionele behandeling en vriendelijke bejegening. Hij levert echt kwaliteit. Een echte aanrader.
Johan K Johan K schreef op 8 juni 2022
Johan neemt de tijd voor je, past echt maatwerk toe en gaat gerust iets langer door als het zo uitkomt.....
Mieke Mieke schreef op 2 april 2022
Wat een heerlijke massage heb ik gehad. Er werd uitgebreid aandacht aan MIJ besteed, voelde mij op mijn gemak en hij was kundig. Zeker aan te bevelen, voor mensen met fibromyalgie/reuma.
J. T J. T schreef op 25 november 2021
Gisteren een heerlijke, effectieve ontspanningsmassage gehad bij De Welzijnsmasseur. Johan weet met zijn warme, stevige, professionele en ervaren handen intuïtief die plekken te behandelen die aandacht nodig hebben. Fijne en rustige praktijkruimte ook!
J.K. J.K. schreef op 6 november 2021
Zeer positieve indruk. Deskundig en betrouwbaar. Goede ontvangst en intake. Effectieve en lekkere massage. Goed voor mijn lijf.
L L schreef op 13 oktober 2021
Ik heb gisteren voor het eerst na mijn blessure weer wat verder hardgelopen en voel totaal geen spierpijn aan mijn kuiten. Erg Fijn! Bedankt voor je behandeling.