Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
6 berichten.
J. T J. T heeft geschreven op 25 november 2021
Gisteren een heerlijke, effectieve ontspanningsmassage gehad bij De Welzijnsmasseur. Johan weet met zijn warme, stevige, professionele en ervaren handen intuïtief die plekken te behandelen die aandacht nodig hebben. Fijne en rustige praktijkruimte ook!
J.K. J.K. heeft geschreven op 6 november 2021
Zeer positieve indruk. Deskundig en betrouwbaar. Goede ontvangst en intake. Effectieve en lekkere massage. Goed voor mijn lijf.
L L heeft geschreven op 13 oktober 2021
Ik heb gisteren voor het eerst na mijn blessure weer wat verder hardgelopen en voel totaal geen spierpijn aan mijn kuiten. Erg Fijn! Bedankt voor je behandeling.
Mary Mary heeft geschreven op 12 augustus 2021
Heel tevreden over Johan. Hij is vriendelijk en een zeer bekwaam masseur. Ik kwam bij hem door een social deal actie en heb daarna gelijk een kaart voor vijf massages gekocht. Wil je ook van jouw rugpijn af....probeer Johan's massages dan zeker uit! 👍🏻😃
M. M. heeft geschreven op 9 augustus 2021
Inmiddels al een aantal keren een fijne massage gehad. In eerste instantie kwam ik met nek- en schouderklachten, die na de eerste keer masseren al behoorlijk minder waren en na 2 of 3 keer helemaal weg waren. Johan masseert stevig, maar niet te hard en hij neemt alle tijd, in een ontspannen sfeer. Na de massage zijn mijn spieren weer heerlijk los, eventuele knoopjes zijn aangepakt. Johan z’n uitgangspunt is dat als de klant tevreden is, hij dat ook is en dat maakt hij 100% waar! Kortom: een echte aanrader en ik kijk alweer uit naar de volgende keer over een paar weken!
A A heeft geschreven op 13 juli 2021
Wat een heerlijke massage heb ik gehad. Er werd uitgebreid aandacht aan MIJ besteed, voelde mij op mijn gemak en hij was kundig. Zeker aan te bevelen, ook voor fibromyalgie/reuma patiënten.