Schrijf een nieuw bericht voor het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
19 berichten.
Kristel Kristel heeft geschreven op 15 april 2023
Enorm onder de indruk van de kennis en kunde van Johan. Buiten het feit dat hij ontzettend goed masseert weet hij ook goed te vertellen hoe het lichaam in elkaar steekt en wat waarvoor goed is en waarom hij iets doet. Johan weet goed af te stemmen op wat er nodig is en wat een ieder wenst. Soms gericht op een probleemzone, soms ter ontspanning; net wat nodig is en wat men graag wil. Johan neemt de tijd en investeert echt. Ik ben blij met mijn voordeelkaart zodat ik snel weer een behandeling kan inboeken 😉
Talitha Talitha heeft geschreven op 15 februari 2023
Fijne ervaring. Johan is erg flexibel bij het maken van afspraken. Ook neemt hij vaak extra de tijd om de massage goed af te ronden.
Charlene Charlene heeft geschreven op 5 januari 2023
De massages bij Johan ervaar ik altijd als heel prettig en ontspannend. Hij neemt voor de massage even de tijd om je wensen en/of klachten te bespreken. Ook voor het masseren neemt hij de tijd. Al met al goede ervaringen!
Alice Alice heeft geschreven op 29 december 2022
Ik had klachten en Johan heeft een gaatje voor mij vrijgemaakt buiten de te reserveren momenten om. De massage was integer en goed gericht op wat ik nodig had. Bedankt
Daniëlle Loch Daniëlle Loch heeft geschreven op 23 december 2022
Na een stressvolle tijd te hebben gehad was ik op zoek naar een masseur. Zelf was ik nog nooit eerder gemasseerd en vond het daarom best spannend! Bij Johan kreeg ik meteen een warm en serieus gevoel omdat hij met respect omgaat met mij als vrouw en voelde mij daarom direct op mijn gemak! Hij heeft gouden handen die ervoor zorgen dat je even volledig kan ontspannen! Als je nog twijfelt? Niet doen! Maak die afspraak! Inmiddels ben ik aan mijn 2e strippenkaart bezig!
Iris Schep Iris Schep heeft geschreven op 21 november 2022
Johan is vriendelijk en zorgt dat je je op je gemak voelt. Hij geeft een stevige effectieve massage. Ik was er blij mee en heb gelijk de volgende massage gepland.
J. B. J. B. heeft geschreven op 30 oktober 2022
Heel vriendelijk ontvangen en behandeling en wensen besproken. Johan is een gezellige, prettige en bekwame masseur Die niet alleen kijkt naar de klacht, maar ook de oorzaak behandeld. Ik had de massage cadeau gekregen. Ik ga zeker vaker, wat een weldaad
Lotte Lotte heeft geschreven op 4 oktober 2022
Hoi Johan, Ik heb gisteren voor het eerst na de door jou behandelde blessure weer hard gelopen ik voel totaal geen spierpijn in mijn kuiten. Bedankt voor de behandelingen met magnesiumgel.
Esther Esther heeft geschreven op 11 september 2022
Heerlijke massage, wanneer Johan bezig is weet hij precies bepaalde complexiteiten te vinden en deze aan te pakken
Henk K Henk K heeft geschreven op 22 augustus 2022
Erg goede masseur met een passie voor zijn vak. Hij informeert goed naar je klachten en neemt de tijd voor je. Ik kom zeker vaker terug.
Sylvia van S Sylvia van S heeft geschreven op 16 augustus 2022
Heel fijne massage, echt een weldaad voor mijn lichaam. Zeer professionele behandeling en vriendelijke bejegening. Hij levert echt kwaliteit. Een echte aanrader.
Johan K Johan K heeft geschreven op 8 juni 2022
Johan neemt de tijd voor je, past echt maatwerk toe en gaat gerust iets langer door als het zo uitkomt.....
Mieke Mieke heeft geschreven op 2 april 2022
Wat een heerlijke massage heb ik gehad. Er werd uitgebreid aandacht aan MIJ besteed, voelde mij op mijn gemak en hij was kundig. Zeker aan te bevelen, voor mensen met fibromyalgie/reuma.
J. T J. T heeft geschreven op 25 november 2021
Gisteren een heerlijke, effectieve ontspanningsmassage gehad bij De Welzijnsmasseur. Johan weet met zijn warme, stevige, professionele en ervaren handen intuïtief die plekken te behandelen die aandacht nodig hebben. Fijne en rustige praktijkruimte ook!
J.K. J.K. heeft geschreven op 6 november 2021
Zeer positieve indruk. Deskundig en betrouwbaar. Goede ontvangst en intake. Effectieve en lekkere massage. Goed voor mijn lijf.
L L heeft geschreven op 13 oktober 2021
Ik heb gisteren voor het eerst na mijn blessure weer wat verder hardgelopen en voel totaal geen spierpijn aan mijn kuiten. Erg Fijn! Bedankt voor je behandeling.
Mary Mary heeft geschreven op 12 augustus 2021
Heel tevreden over Johan. Hij is vriendelijk en een zeer bekwaam masseur. Ik kwam bij hem door een social deal actie en heb daarna gelijk een kaart voor vijf massages gekocht. Wil je ook van jouw rugpijn af....probeer Johan's massages dan zeker uit! 👍🏻😃
M. M. heeft geschreven op 9 augustus 2021
Inmiddels al een aantal keren een fijne massage gehad. In eerste instantie kwam ik met nek- en schouderklachten, die na de eerste keer masseren al behoorlijk minder waren en na 2 of 3 keer helemaal weg waren. Johan masseert stevig, maar niet te hard en hij neemt alle tijd, in een ontspannen sfeer. Na de massage zijn mijn spieren weer heerlijk los, eventuele knoopjes zijn aangepakt. Johan z’n uitgangspunt is dat als de klant tevreden is, hij dat ook is en dat maakt hij 100% waar! Kortom: een echte aanrader en ik kijk alweer uit naar de volgende keer over een paar weken!
A A heeft geschreven op 13 juli 2021
Wat een heerlijke massage heb ik gehad. Er werd uitgebreid aandacht aan MIJ besteed, voelde mij op mijn gemak en hij was kundig. Zeker aan te bevelen, ook voor fibromyalgie/reuma patiënten.