Even voorstellen.

Mijn naam is Johan Plug.

Ik heb jaren gewerkt op de administratie van diverse bedrijven, maar wist al langere tijd dat dit niet mijn uiteindelijke passie is. Ik word er blij van als ik mensen kan helpen. Dit is de reden dat ik besloten heb om mijn werkzame leven om te gooien en me te gaan omscholen naar masseur. Nu ik masseur ben, heb ik het gevoel nog niet klaar te zijn. Om u beter van dienst te kunnen zijn heb ik besloten verder te gaan studeren voor massagetherapeut. Binnenkort rond ik mijn scriptie en daarmee mijn opleiding tot massagetherapeut af. Om u zo volledig mogelijk te kunnen helpen studeer ik in twee richtingen af, te weten voor wellnessmassage en voor sportmassage.

Het voordeel voor u van het bezoeken van een geregistreerde massagetherapeut kan zijn dat uw zorgverzekeraar de behandeling helemaal of deels vergoedt indien u een aanvullende verzekering heeft. Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk. Om dit een beetje te compenseren voor u zal ik nu nog werken met een verlaagd tarief.

Momenteel houd ik mij vooral bezig met het geven van ontspannende massages en het verhelpen van klachten. Ik help u graag bij klachten die recent ontstaan zijn, maar ook met klachten die soms al meerdere jaren pijn veroorzaken. We kennen het tenslotte allemaal, de klachten van een stijve nek, schouders of pijn in de onderrug, benen of armen, waar we te lang mee doorlopen. Wist u dat ook hoofdpijn vaak veroorzaakt wordt door een stijve nek, rug of borstspieren?

Ook dit is iets waar ik u bij kan helpen. Dit kan op het moment van hoofdpijn, maar ook preventief door de betreffende spieren soepel te maken en te behouden. Veel klachten worden veroorzaakt door stress. Gun uzelf een periodieke ontspannende massage en ga met minder lichamelijke klachten door het leven.

Ik gebruik meerdere massagevormen om u te helpen, dit kunnen ontspannende technieken zijn, maar ook methodes uit de sportmassage en uit de wellnessmassage. Een volledige lijst van massage vormen vindt u onder het tabje “soorten massages”.

Heeft u ook last van uw lijf of bent u gestrest of toe aan een stuk ontspanning, gun uzelf dan een behandeling bij mij en wacht niet langer. Doe uzelf en uw lijf een groot plezier en maak een afspraak bij De Welzijnsmasseur!